Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@21:48:31 GMT

علت درد قفسه‌ سینه چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۰۹۴۷

درد قفسه سینه همیشه به دلیل وجود بیماری های قلبی نیست بلکه می تواند دلایل دیگری مانند آسیب های ریوی یا مشکلات گوارشی داشته باشد. ناطقان: درد سینه به شکل های مختلفی ظاهر می شود, از حس خنجری تیز تا گرفتگی. گاهی درد قفسه سینه مانند خرد کردن و یا سوختن است ، در برخی موارد, درد تا گردن و فک بالا می رود و سپس به کمر یا به دو بازو می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات مختلفی می توانند باعث درد در قفسه سینه شوند.

مهم ترین دلایل تهدیدکننده زندگی, قلب یا شش ها است. از آنجا که درد قفسه سینه می تواند مشکل جدی را نشان دهد باید به دنبال کمک پزشکی فوری باشید. در اکثر موارد درد قفسه سینه را به بیماری های قلبی و یا معده نسبت می دهیم ، این دومورد جزئی از بیماری هایی هستند جدی که با ایجاد درد در سینه خود را نشان می دهند.

تمام دلایل درد قفسه سینه را بدانید

علایم درد قفسه سینه :

درد قفسه سینه می تواند بسته به آنچه باعث ایجاد علائم می شود, احساسات متفاوتی را ایجاد کند اغلب, علت ربطی به قلب ندارد و توضیحش به پزشک آسان و راحت نیست ولی از روی نشانه های خاصی می توان تفاوت علت درد قفسه سینه را دریافت.

درد قفسه سینه مرتبط با قلب و علائم آن :

اگرچه درد قفسه سینه اغلب با بیماری های قلبی همراه است, اما بسیاری از افراد مبتلا به بیماری های قلبی می گویند که ناراحتی مبهمی را تجربه می کنند که لزوماً به عنوان درد شناخته نمی شود. به طور کلی ناراحتی های قفسه سینه مرتبط با حمله قلبی یا مشکل قلبی دیگر ممکن است با یک یا چند مورد زیر توضیح داده شود:

فشار, پری, سوزش یا تنگی در سینه.

دردی که به کمر, گردن, فک, شانه ها و هر دو بازو می رود.

دردی که بیش از چند دقیقه طول می کشد, با انجام فعالیت ها بدتر می شود, می رود و با شدت بیشتر بر می گیرد.

تنگی نفس
عرق سرد
گیجی و یا ضعف
تهوع یا استفراغ
حالت تهوع

انواع دیگر درد قفسه سینه:

تشخیص درد قفسه سینه مرتبط با قلب از انواع دیگر دردهای قفسه سینه سخت تر است با این حال, درد قفسه سینه که کم تر به خاطر مشکل قلبی است اغلب با این موارد همراه است:

حس مزه ای ترش و یا احساس وجوددوباره غذا که وارد دهان می شود.
مشکل در بلعیدن.
دردی که وقتی وضعیت بدنی خود را تغییر می دهید بهتر یا بدتر می شود.
دردی که وقتی نفس عمیق میکشید یا سرفه می کنید پدید می آید.
تحریک پذیری هنگام وارد کردن فشار به سینه.
دردی که برای ساعت ها مدام می ماند.
علایم معمول سوزش سر دل- یک احساس دردناک و سوزان پشت سینه - می تواند با مشکلات قلبی و یا معده ایجاد شود.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد قفسه سینه جدید یا غیرقابل توضیحی دارید و یا مشکوک هستید که دچار حمله قلبی شوید, فوراً به اورژانس زنگ بزنید.

علل درد قفسه سینه :

درد قفسه سینه علل احتمالی بسیاری دارد که همگی نیازمند توجه پزشکی هستند.

علل درد قفسه سینه مربوط به قلب:

مثال هایی از علل دردهای قفسه سینه وجود دارند که شامل این موارد هستند:

حمله قلبی:

حمله قلبی ناشی از جریان خون مسدود شده است.

ایجاد درد قفسه سینه با حمله قلبی

آنژینا:

آنژینا عبارتی برای درد سینه ای است که توسط جریان خون ضعیف به قلب ایجاد می شود. این مورد اغلب ناشی از تجمع پلاک های ضخیم بر روی دیوارهای داخلی سرخرگ ها است که خون را به قلب شما حمل می کنند. این پلاک ها سرخرگ ها را باریک می کنند و تامین خون قلب را به ویژه طی فشار محدود می کنند.

دیسکسیون آئورت:

این وضعیت خطرناک شامل شاهرگ اصلی است که از قلب شما عبور می کند. اگر لایه های درونی این رگ خونی جدا شوند, خون بین لایه ها بوجود می آید و می تواند باعث پارگی آئورت شود.

پریکاردیت:

این مورد التهاب کیسه ای است که قلب شما را احاطه کرده است. معمولاً باعث درد شدیدی می شود که وقتی در حالت دراز کشیده نفس می کشید, بدتر می شود.

دلایل گوارشی درد قفسه سینه:

درد قفسه سینه می تواند ناشی از اختلالات دستگاه گوارشی باشد، از جمله:

سوزش سردل:

این احساس دردناک و سوزان پشت سینه شما زمانی رخ می دهد که اسید معده از شکم وارد لوله ای شود که گلو را به شکم متصل کرده است.

اختلالات بلع:

اختلالات مری می تواند بلع را مشکل کند و حتی دردناک باشد.

مشکلات کیسه صفرا و پانکراس:

سنگ صفرا و یا التهاب کیسه صفرا یا پانکراس می تواند باعث درد شکمی شود که به سینه شما می رسد.

علل ماهیچه ای و استخوانی درد قفسه سینه:

برخی از انواع درد قفسه سینه همراه با آسیب ها و مشکلات دیگری هستند که باعث ایجاد دیواره قفسه سینه, از جمله:

کاسکاندریت:

در این شرایط, غضروف دنده, به ویژه غضروف هایی که دنده ها را به سینه متصل می کند, ملتهب و دردناک می شود.

ناراحتی ماهیچه ای:

سندرم درد مزمن، مانند فیبرومیالژیا، می تواند دردهای قفسه سینه مقاوم به ماهیچه را تولید کند.

آسیب دنده ها:

قفسه سینه آسیب دیده یا شکسته می تواند باعث درد قفسه سینه شود.

علل درد قفسه سینه مربوط به ریه :

بسیاری از اختلالات ریوی می توانند موجب درد قفسه سینه شوند، از جمله:

آمبولی ریه:

این اتفاق زمانی رخ می دهد که یک لخته خونی در سرخرگ ریوی ایجاد می شود و جریان خون به بافت ریه را مسدود می کند.

پلوریستی:

اگر غشائی که ریه های شما را پوشش می دهد ملتهب شود، می تواند باعث درد در قفسه سینه شود که وقتی سرفه و یا تنفس می کنید، بدتر می شود.

آسیب به شش و حتی دویدن در هوای سرد :

درد قفسه سینه مرتبط با ریه آسیب دیده معمولاً به طور ناگهانی شروع می شود و می تواند ساعت ها طول بکشد و معمولاً با تنگی نفس همراه است. آسیب ریوی زمانی رخ می دهد که هوا به فضای بین ریه و دنده ها نفوذ کرده باشد.

فشار خون بالای ریوی:

این شرایط زمانی رخ می دهد که فشار خون بالایی در شریان ها جریان دارد که خون را به ریه ها حمل می کند، و می تواند درد قفسه سینه را ایجاد کند.

علل دیگر درد قفسه سینه :

درد قفسه سینه می تواند از طریق این موارد نیز ایجاد شود:

زونا:

در اثر واکنش مجدد ویروس آبله مرغان، زونا ممکن است درد و توده ای از تاول را از کمر به دیواره قفسه سینه تان ایجاد کند.

حمله پانیک:

اگر شما دوره های ترس شدیدی همراه با درد قفسه سینه، ضربان قلب سریع، تنفس سریع، تعریق زیاد، تنگی نفس، تهوع، گیجی و ترس از مردن دارید، ممکن است دچار یک حمله پانیک شده باشید.

هشدار :

هرگونه درد قفسه سینه که بیشتر از 15 دقیقه ادامه داشته باشد ، چه تنها با درد و چه همراه با افزایش تعریق،تنگی نفس، سرگیجه ناگهانی یا دردی که به بازوی چپ یا گردن بیشتر شود ، ممکن است نشانه ‎ی آن باشد که مدتی قبل دچار حمله قلبی شده اید و از این مسئله اطلاعی ندارید پس جدا توصیه می شود با مشاهده چنین شرایطی حتما باید برای رسیدگی فوری پزشکی با اورژانس تماس بگیرید. منبع: مشرق برچسب ها: درد ، قفسه سینه ، بیماری قلبی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درد قفسه سینه بیماری قلبی قفسه سینه مرتبط زمانی رخ می دهد درد قفسه سینه بیماری های قلبی قفسه سینه تواند باعث بدتر می شود حمله قلبی تنگی نفس باعث درد علل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید، به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ر

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دکتر سوفی پادوک (Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کد خبر 748596

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران