Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@06:15:50 GMT

۶ علت اصلی درد قفسه سینه و تیرکشیدن قلب

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۴۱۸۹

۶ علت اصلی درد قفسه سینه و تیرکشیدن قلب

آفتاب‌‌نیوز :

به گفته ی دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق، گاهی اوقات درد قفسه سینه نشی از بیماری قلبی نیست و عواملی همچون گرفتگی عضلات سینه و یا مشکلات معده میتوانند باعث ایجاد درد در ناحیه ی قفسه سینه شوند.

علت درد قفسه سینه
علل احتمالی زیادی برای درد قفسه سینه وجود دارد. در ادامه مختصراً برخی علل شایع تر آورده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱-آنژین
آنژین دردی است که از قلب ناشی می شود. این بیماری معمولاً در اثر تنگ شدن عروق کرونری که خون عضله قلب را تأمین می کنند، ایجاد می شود.

در مراحل اولیه، هنگام استراحت ممکن است خون رسانی کافی باشد. با این حال، هنگامی که ورزش می کنید، ماهیچه قلب شما به خون و اکسیژن بیشتری احتیاج دارد و اگر خون نتواند از شریان های باریک کرونر عبور کند، قلب شما با درد پاسخ آن را می دهد.

درد قفسه سینه ناشی از آنژین ممکن است به صورت احساس درد، ناراحتی یا سفتی در قسمت جلوی قفسه سینه باشد.

۲-حمله قلبی
در طی سکته قلبی ، یک شریان کرونر یا یکی از شاخه های کوچکتر آن به طور ناگهانی مسدود می شود. این امر خونرسانی بخشی از ماهیچه های قلب را به طور کامل قطع می کند.

شایعترین علامت حمله قلبی درد شدید سینه در هنگام استراحت است. اگر انسداد به سرعت از بین نرود، این قسمت از عضله قلب در معرض خطر مرگ قرار می گیرد.

۳-بیماری ریفلاکس معده
این حالت یک اصطلاح کلی است که طیف وسیعی از بیماری ها از جمله ریفلاکس اسید و ازوفاژیت (التهاب اپیتلیوم مری، یا گلوت) را توصیف می کند.

سوزش سر دل - معمولاً سوزشی درقسمت تحتانی قفسه سینه و فوقانی شکم - اصلی ترین علامت بیماری رفلاکس معده است. درد شدید قفسه سینه در برخی موارد ممکن است ایجاد شود و با حمله قلبی اشتباه شود.

۴-کوستوکندریت
در کوستوکندریت، التهاب در یک یا چند مفصل قفسه سینه وجود دارد.

کوستوکندریت باعث درد قفسه سینه ای می گردد، که در قسمت جلوی قفسه سینه احساس می شود. این حالت به طور معمول یک درد قفسه سینه تیز و خاموش است و با حرکت، فشار و تنفس عمیق بدتر می شود.

۵-کشیدگی عضله دیواره قفسه سینه
ماهیچه های مختلفی اطراف و بین دنده ها وجود دارند تا به حرکت دنده ها در حین تنفس کمک کنند. این ماهیچه ها گاهی دچار کشیدگی می شوند و می توانند منجر به درد قفسه سینه در آن ناحیه شوند. اگر ماهیچه ای متورم شود، کشش یا پارگی در فیبرهای عضلانی ایجاد شده است که اغلب به دلیل اینکه عضله فراتر از حد خود کشیده شده است، ایجاد می شود. درد قفسه سینه معمولاً هنگام حرکت و تنفس بدتر می شود.

۶-اضطراب
اضطراب یک دلیل شایع دردهای قفسه سینه است. در برخی افراد، درد قفسه سینه می تواند به حدی شدید باشد که با آنژین اشتباه شود.

چگونه متوجه شویم که درد قفسه سینه جدی است یا خیر؟
اگر درد قفسه سینه ای دارید که در وسط قفسه سینه قرار دارد، حالت فشارنده دارد و همراه با هر یک از علائم زیر می باشد، فوراً به دنبال کمک پزشکی باشید:

دردی که به گردن، فک، یک یا هر دو شانه یا بازو انتشار می یابد
تعریق
تنگی نفس
احساس ناخوشایند (حالت تهوع) یا بیمار بودن (استفراغ)
سرگیجه یا سبکی سر
نبض سریع یا نامنظم
برای کمک گرفتن از آمبولانس اورژانس باید با شماره ۱۱۵ تماس بگیرید.

این موضوع به ویژه در صورتی که یک فرد بالغ هستید و سابقه بیماری قلبی یا ریوی دارید، بسیار مهم است.

تشخیص علت درد قفسه سینه
پزشک معمولاً برای تعیین علت درد قفسه سینه از شما سؤالاتی خواهد پرسید. او ممکن است شما را معاینه کند. براساس آنچه پیدا می کند، تست هایی در مورد درد قفسه سینه می تواند درخواست کند که شامل موارد زیر باشد:

الف-نوار قلب
نوار قلب

معمولاً در یک سکته قلبی، در الگوی طبیعی نوار قلب (الکتروکاردیوگرام، یا ECG) تغییرات اساسی وجود دارد.

ب-آزمایش خون
در آزمایش خون که یک ماده ای شیمیایی به نام تروپونین را اندازه گیری می کند، آزمایش معمولی است که حمله قلبی را تأیید می کند. آسیب به سلول های عضله قلب باعث آزاد شدن تروپونین در جریان خون می شود.

پ-عکس از قفسه سینه با اشعه ایکس
عکس قفسه سینه با اشعه ایکس می تواند به دنبال ذات الریه، متلاشی شدن ریه ها و سایر بیماری ها در قفسه سینه باشد.

ت-سایر اسکن ها و تصویربرداری ها
اسکن پرفیوژن میوکارد

اغلب برای تأیید تشخیص درد قفسه سینه قلبی (آنژین) انجام می شود.

تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی قلبی

نیز برای تأیید درد قفسه سینه قلبی است که یک نوع اسکن تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی (MRI) می باشد.

سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر

جایگزینی سریعتر برای اسکن MRI، که در آن از یک سی تی اسکن استفاده می شود تا جزئیات شریان های کرونر شما را بررسی کند.

آنژیوگرافی عروق کرونر

در این تست از تجهیزات تخصصی اشعه ایکس و رنگ حاجب تزریقی در عروق کرونر برای نشان دادن محل و شدت باریکی عروق استفاده می شود. اسکن ایزوتوپ و اسکن CTPA گردش خون در ریه را بررسی می کنند

آندوسکوپی

که از یک تلسکوپ نازک و منعطف استفاده می کند تا از مری عبور کند و معده شما معاینه شود. اگر پزشک شک به اثر بیماری ریفلاکس معده یا زخم معده کند، درخواست این تست را می دهد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قفسه سینه بیماری قلبی سکته قلبی درد قفسه سینه قفسه سینه قفسه سینه عروق کرونر حمله قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر