Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@07:35:38 GMT

از علت تا درمان درد دست چپ

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۰۰۷۵

از علت تا درمان درد دست چپ


درد دست چپ می‌تواند نشانه بروز آسیبی باشد که به درمان نیاز دارد و یا در بدترین حالت، نشانه حمله قلبی باشد.

اطلاع از علل بالقوه و علائم درد دست چپ می‌تواند به افراد در تشخیص مسئله‌ای که بدن به آن واکنش نشان می‌دهد و زمانی که لازم است به پزشک مراجعه کنند، کمک کند.

***حمله قلبی

حمله قلبی در واقع مرگ یا آسیب بخشی از عضله قلب به دلیل کمبود اکسیژن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حملات قلبی اغلب زمانی اتفاق می‌افتند که عروق کرونر قلب به دلیل افزایش کلسترول و جرم‌های چرب باریک می‌شوند. اگر بخشی از این پلاک یا جرم بشکند و از دیواره شریان رها شود، می‌تواند جریان خون غنی از اکسیژن به قلب را قطع کند و به یک حمله قلبی منجر شود.

درد دست چپ یکی از شایع‌ترین علائم حمله قلبی است؛ این امر شاید عجیب به نظر برسد، زیرا عضلات بازو آسیب ندیده اند.

با این وجود عصب‌هایی که از قلب نشات می‌گیرند و عصب‌هایی که از بازو می‌آیند، هر دو به یک سری سلول‌های مغزی سیگنال ارسال می‌کنند؛ به عبارت دیگر، مغز در مورد منبع درد گیج می‌شود.

این وضعیت که 'درد ارجاعی' خوانده می‌شود، چرایی این موضوع را توضیح می‌دهد که در پی وقوع حمله قلبی، ممکن است فرد تنها درد بازو و نه درد قفسه سینه را احساس کند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که اگر درد ناگهانی بازوی چپ در عرض چند دقیقه تشدید و یا با یکی از علائم زیر همراه شد، فوری با اورژانس تماس گرفته شود:

- احساس ناراحتی در ناحیه وسط قفسه سینه که بیشتر از چند دقیقه طول بکشد یا این که برطرف شود و دوباره باز گردد.

- درد، بی حسی یا سایر ناراحتی‌های غیرمعمول در پشت، گردن، فک یا قسمت پایین شکم.

- تنگی نفس همراه با درد قفسه سینه یا بدون آن

- سوء هاضمه

- تهوع یا استفراغ

-سبکی سر

- عرق ناگهانی سرد یا گر گرفتگی

با این حال، ناراحتی قفسه سینه شایع‌ترین علامت حمله قلبی در مردان و زنان است. این درد به شکل فشار، سنگینی، احساس سیری، سوزش یا درد تدریجی بروز می‌کند.

با این حال، زنان در قیاس با مردان بیشتر احتمال دارد که علائمی را بدون درد معمولی قفسه سینه یا درد بازو تجربه کنند. این علائم اغلب در نتیجه یک سوء هاضمه ویروسی یا استرس به وجود می‌آیند.

اگر فردی هر گونه ترکیب ناگهانی و نامترقبه از علائم تهوع، استفراغ، تنگی نفس، یا درد در قسمت تحتانی شکم، پشت، یا فک را تجربه کند باید فورا با اورژانس تماس بگیرد.

***آنژین

آنژین به یک ناراحتی یا درد اطلاق می‌شود و زمانی احساس می‌شود که قلب اکسیژن کمتر از نیاز خود دریافت می‌کند؛ علائم این وضعیت به همراه درد دست چپ، می‌تواند در شانه ها، گردن، پشت یا فک احساس شود. آنژین همچنین می‌تواند مانند سوء هاضمه احساس شود؛ با این حال آنژین یک حمله قلبی نیست، اما علامتی از یک مشکل قلبی است. این وضعیت بیشتر در نتیجه مسدود یا باریک شدن رگ‌های کرونری روی می‌دهد.

***آسیب اسکلتی عضلانی

ناراحتی بازوی چپ اگر با یکی از علائم زیر همراه شود، احتمالا مرتبط با قلب نیست:

- درد خنجری که تنها چند ثانیه در یک زمان طول بکشد

- درد ناشی از حرکت یا لمس

- دردی که تنها در یک نقطه کوچک از بازو باشد

- دردی که بدون سایر علائم برای چند ساعت یا چند روز طول بکشد

در عوض، این ناراحتی می‌تواند علامت آسیب به استخوان یا بافت در بازو، شانه یا آرنج باشد.

برخی عوارض شایع اسکلتی عضلانی که می‌توانند باعث درد بازو شوند، عبارتند از::

-آماس کیسه‌های مفصلی

- التهاب تاندون

-پارگی روتاتور کاف

-فتق دیسک

- شکستگی

***درمان

درد بازو و شانه زندگی را به خطر نمی‌اندازند، اما درمان زودهنگام این درد می‌تواند به بافت یا استخوان اجازه دهد تا قبل از وارد شدن آسیب بیشتر به آنها، درمان شوند.

درصورتیکه پزشکان اورژانس تشخیص دهند که درد بازو علامت حمله قلبی یا یک انسداد شریانی است، فورا وارد عمل می‌شوند.

مبتلایان به حمله یا آنژین قلبی شده باشد، باید تغییراتی در شیوه زندگی خود ایجاد کند. این تغییرات ممکن است شامل ترک سیگار، کم کردن وزن، آغاز یک برنامه ورزشی یا تنظیم رژیم غذایی برای برخورداری از قلب سالم‌تر باشد.

تجویز دارو‌های کاهش کلسترول، رقیق کننده خون یا فشار خون نیز از روش‌های درمانی احتمالی است.



منبع: بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آنژین حمله قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید، به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ر

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دکتر سوفی پادوک (Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کد خبر 748596

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید