Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@07:20:34 GMT

درد قفسه سینه در این صورت خطرناک است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۸۰۴۰

رضا رحمانی، فوق تخصص قلب گفت: درد قفسه سینه علت های متفاوتی دارد از علت‌های خطرناک آن می‌توان سکته‌ قلبی، تنگی دریچه آئورت، آمبولی ریه و دپریشن مری را عنوان کرد. 

  وی با اشاره به علتهای کمتر خطرناک درد قفسه سینه عنوان کرد: بیمار زونا از علت‌های کمتر خطرناک درد ناگهانی قفسه سینه به شمار می‌رود دراین بیماری،فرد قبل از ایجاد بسورات پوستی این درد را در خود احساس می‌کند گاهی نیز درد ناگهانی قفسه سینه به دلایل عصبی و بیماری اسپاسم مری در فرد اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    این فوق تخصص قلب و عروق ادامه داد: دپریشن مری پس از انجام آندوسکوپی مشخص می‌شود و درصورت سکته‌ قلبی، فرد علاوه بر درد ناگهانی قفسه سینه، تعریق و حال تهوع را نیز احساس می‌کند.    رحمانی با اشاره به علائم آمبولی ریه اظهار داشت: درآمبولی ریه، فرد علاوه بر درد قفسه سینه تنگی نفس را نیز به همراه دارد در صورتیکه این درد در تنگی دریچه آئورت به صورت شدید و ناگهانی تا ناحیه پشت فرد ادامه می‌یابد. علاوه بر آن سابقه فشار خون در ابتلا در ابتلا به این بیماری تاثیر می‌گذارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قلب فشار خون قلب فشارخون رضا رحمانی درد قفسه سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • حمله ناگهانی مار به نگهبان باغ‌وحش حین غذا دادن (فیلم)
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است